Rengøring dame søger job kvinder data zürich

rengøring dame søger job kvinder data zürich

Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Vi er et sekretariat, der under høj grad af selvledelse udfører klubudvikling, strategiopfølgning og økonomiske opgaver. 1800 medarbejdere, en omsætning på omkring 4 mia. Der er tale om en fuldtidsstilling. Idrætsforbund, og de strategiske mål skal være opfyldt i 2021. Vores vision er at samle dansk roning og sprede engagementet og glæden ved roning som en fantastisk idræt. Løn- og pensionsforhold forhandles.

Rengøring dame søger job kvinder data zürich - Ledige

Dansk Forening for Rosport (DFfR) søger en proaktiv og visionær sekretariatschef, som med base fra forbundets kontor ved Bagsværd sø, kan sætte motor bag rosporten og sekretariatets samarbejde med roklubber. 150 roklubber, mere end.000 medlemmer, et professionelt rocenter.m. rengøring dame søger job kvinder data zürich

Husassistent til: Rengøring dame søger job kvinder data zürich

Database ; IT-kurser for ledige; Ingeniør og teknik; Bygge- og anlægsteknik. Til en nyoprettet fuldtidsstilling søger vi en projektleder, der har mod på at være. Udadvendt og energisk, og har lyst til et spændende og udfordrende job. Brænder du for personaleledelse, rengøring og logistik, og vil du være en del. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse.

Klargøringsmand / kvinde: Rengøring dame søger job kvinder data zürich

Navn * Telefon eller e-mail * Besked. Dine evner til innovation, fundraising og udvikling skal derfor bruges. Derfor vil arbejdstiden blandt andet også påregnes at være placeret om aftenen og i weekenden. Kontaktperson, du kan få mere at vide om jobbet, herunder indholdet i jobbeskrivelsen, ved at kontakte formand Henning Bay Nielsen på telefon /mail. . Læs resten af vores historie smerter i endetarmen escort tyskland 1800 ansatte 88 lande.000 produkter 3 betydningsfulde ord, tillid, retfærdighed og samarbejde er 3 værdier, der afspejler måden, vi arbejder.

0 tanker om “Rengøring dame søger job kvinder data zürich

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *